Werneth House – NHS Tameside

Engineered Design | Supply | Installation | Control | Programming

  • Property Owner:
    NHS Trust
  • Client:
    Tameside & Glossop NHS
  • Designer:
    Tameside & Glossop NHS
  • Scope of Works:
    Engineered Design | Supply | Installation | Control | Programming
  • Solution:
    Utilising fixtures from Traxon Technologies and control systems from e:cue Lighting Control, Studiotech created vertical light lines to help deconstruct the building to make the form feel lighter and less monolithic. NHS classic colour schemes are reflected throughout the display, with the added benefit of being able to change these scenes for special moments and events.

Werneth House - NHS Tameside

Werneth House Case Study coming soon

Solution Façades

Contact us let’s discuss bringing your building to life

“As a Trust, we are thrilled with how Studiotech have managed to transform our Werneth Building with something as simple as lighting. Since its installation, we’ve received nothing but positive feedback about the difference it has made to our staff and visitors. From start to finish, Studiotech have been great to work with, but what we’ve enjoyed most is the seeing the passion that Ed and the team have for lighting translate into something that our staff, patients and visitors can all enjoy”
Michelle Waddicor - Head of Estates, Tameside & Glossop NHS Trust

Newsletter

Newsletter